W poważnym saganie o wypasionym dnie rozgrzałam nieznacznie masła / oliwy z oliwek. przepisy Wepchnęłam na nie posiekaną cebulę, posoliłam również smażyłam aż dokonała się szklista. Dosypałam garam masala również w całości podsmażyłam. Na cebulę wepchnęłam pokrojoną w delikatną kostkę dynię – wszystko pospołu ograniczałam aż bania zmiękła niewiele. Wówczas doliczyłam do garnka pokrojone w bryłkę jabłka (bez karnacji tudzież gniazd nasiennych oczywiście) i tłamsiłam aż jabłka poczęły się rozpadać.

Dolałam rosołu, zagotowałam, przykryłam oraz tłamsiłam 30 minut aż bania zmiękła.

Jak uprzednio dynia zmięknie jest związek frazeologiczny na nadmienienie obierek spośród pomarańczy i sok – po tym nie wolno fasolówek leniwie kipieć. Uzupełniłam mleko tudzież odtąd pełnia zmiksowałam blenderem na łagodną górę. O ile okaże się nazbyt spoista potężna dolać rosołu albo wody. Można też nadmienić 2-3 łyżki elit – uważam, że 12% wystarczy.

UWAGA! Chcesz zamieścić ten artykuł na swojej stronie?
» Pamiętaj o zachowaniu formatowania tekstu i ewentualnych odnośników do reklamowanych stron w formie aktywnej.
» Zamieść informację na temat pochodzenia artykułu wstawiając pod nim poniższy kod w niezmienionej wersji:

» Pochwal się w komentarzach gdzie zamieściłeś artykuł. Na pewno jego autor ucieszy się z tego i z chęcią odwiedzi Twoją stronę.


Inne artykuły użytkownika