Coffee House już od prawie 10 lat dba, aby kawy, które serwujemy rzeczywiście smakowały inaczej. Zdajemy, bowiem sobie sprawę, jak ważny w wyborze kawiarni jest aromat kawy oraz jej walory smakowe. Mamy wśród swoich klientów osoby przychodzące do naszej kawiarni na Podhalu, dla których słowa „Kawiarnia Zakopane” są synonimami słów „Najlepsza kawa”.

To ludzie, dla których wybór naszej sieci jest oczywistością. Wszystko dzięki wielkiej skrupulatności w doborze ziaren i ciągłej potrzebnie doskonalenia procesu parzenia. Ziarna przez nas wybierane są mieszanką Fritza Storma. Wielokrotnego laureata konkursów baristycznych, oraz mistrza świata wśród baristów prowadzącego liczne szkolenia z zakresu zarządzania gastronomią, należącego do światowej czołówki znawców kawy oraz będącego autorytetem w tej dziedzinie. Zarówno ziarna jak i sam proces parzenia kawy, dzięki któremu z ziaren wydobywamy najlepsze aromaty, jest dla nas priorytetem. Jesteśmy przede wszystkim konkurencją dla tych lokali, dla których dawno przestało być ważne, dlaczego espresso parzymy 23 sekundy a nie 45 sekund.

UWAGA! Chcesz zamieścić ten artykuł na swojej stronie?
» Pamiętaj o zachowaniu formatowania tekstu i ewentualnych odnośników do reklamowanych stron w formie aktywnej.
» Zamieść informację na temat pochodzenia artykułu wstawiając pod nim poniższy kod w niezmienionej wersji:

» Pochwal się w komentarzach gdzie zamieściłeś artykuł. Na pewno jego autor ucieszy się z tego i z chęcią odwiedzi Twoją stronę.


Inne artykuły użytkownika